AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara dua okumak

Kahve falında mezarlara dua okumak

Kahve falında mezarlara dua okumak elinize para geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlara dua okumak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliğine ihtiyacınız var.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçip dua okumak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda dua okumak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık dua okumak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın başında dua okumak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında mezara dua okumak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir