AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarına dua okumak

Kahve falında kendi mezarına dua okumak

Kahve falında kendi mezarına dua okumak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, nasibin bollaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında mezar başında dua okumak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara dua okumak yaşam standartlarının yükseleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dua okumak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, geçirilen zor günlerin unutulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak kurtuluşa kavuşacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda dua okumak stresin ve üzüntülerin biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir