AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, isteklerine kulak vereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara dua okumak isabetli adımlar atacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir