AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde dua okumak

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında mezarda dua okumak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın başında dua okumak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir