AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çiçek görmek

Kahve falında mezarlıkta çiçek görmek

Kahve falında mezarlıkta çiçek görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında çiçekli mezar görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında mezardan çiçek almak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak sağlık içinde yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir