AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ziyareti görmek

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık ziyareti gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek hayattan daha zevk alacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarını ziyaret etmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir