AnaSayfa / Genel / Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek ondan faydalanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hem cenaze hem düğün gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hemşerisini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek sağlığının yerinde kalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına inanılır.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında hemşeri görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir