Kahve falında mezarda oturmak

Kahve falında mezarda oturmak evine huzur ve bereketin geleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda oturmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlığa oturmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üzerinde oturmak çok büyük başarılar kazanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üzerinde oturmak yaptığı işten çıkarılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında oturmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın yanında oturmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına oturmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top