AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstüne ev yapmak

Kahve falında evin üstüne ev yapmak

Kahve falında evin üstüne ev yapmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, ufkunun açılacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak eşler arasına kara kedi gireceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin üzerine ev yapmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir