AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstüne ev yapmak

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında üstüne tuvaletini yapmak karlı işlere gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir