AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin üstüne ev yapmak

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aydınlanacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında evinin üstüne ev yapmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne ev yapmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evin üzerine ev yapmak huzur içinde yaşayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstüne cıkmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir