AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden saklanmak

Kahve falında askerden saklanmak

Kahve falında askerden saklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, haramdan ve zinadan uzak duracağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında askerden saklanmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında askerden saklanmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya saklanmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında attan saklanmak toplumda yükseleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta saklanmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yaşama dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında mağarada saklanmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaçtığını saklandığını görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir