AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının üstüne düşmek

Kahve falında kafasının üstüne düşmek

Kahve falında kafasının üstüne düşmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli seyahatlerin ya da eğitim amaçlı aktivitelerin yüksek maddi bedelleri olabilir.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek işlerin günden güne bozulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek yaptığı hataları düzelteceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne düşmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne düşmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir