AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde oynamak

Kahve falında mezar üstünde oynamak

Kahve falında mezar üstünde oynamak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işlerinin günden güne açılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerine bereket geleceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Kahve falında mezar üstünde oynamak maddi zararının giderileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde oynamak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezarda oyun oynamak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar başında oynamak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarda oynamak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta oynamak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir