AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, güzel ameller işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek bilgi ile donanacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında otları temizlemek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçedeki otları temizlemek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru otları temizlemek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yabani ot temizlemek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ot temizlemek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir