AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek kendisi için isabetli kararlar alacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında otları temizlemek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru otları temizlemek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ot temizlemek günah işleyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçedeki otları temizlemek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında yabani ot temizlemek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir