AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ot görmek

Kahve falında mezarda ot görmek

Kahve falında mezarda ot görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Kahve falında mezarda ot gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında mezardan ot yolmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde ot görmek bundan güç ve cesaret alacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ot temizlemek sağlığını geri kazanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda ot görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ot toplamak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında oturan at görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir