AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek

Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek

Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, fakir çocukları giydireceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşının oynadığını gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek sevinç dolu haberler alacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarın oynadığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalettir.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek rahat bir döneme gireceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşı yazmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını öpmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar taşını görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir