AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın oynadığını görmek

Kahve falında mezarın oynadığını görmek

Kahve falında mezarın oynadığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın oynadığını gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarın oynadığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşının oynadığını görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Kahve falında balonla oynadığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayının oynadığını görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde oynadığını görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında yılan oynatmak muradın olacağına, emeğinden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyaları oynatmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir