AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılı mezar taşı görmek

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazılı mezar taşı gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, günahlarına tövbe edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek onu dinleyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yazılı taş görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında taşa yazı yazmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir