AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin mezar taşını görmek

Kahve falında eşinin mezar taşını görmek

Kahve falında eşinin mezar taşını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında eşinin mezar taşını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşi tarafından taşlanmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşine taş atmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık taşı görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşının düştüğünü görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezara taş koymak işinde dar boğaza gireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşı almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir