AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık mezar taşı görmek

Kahve falında kırık mezar taşı görmek

Kahve falında kırık mezar taşı görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık mezar taşı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında kırık mezar taşı görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulur.

Kahve falında kırık tek taş yüzük görmek emrinde insan çalıştıracağına, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık taş görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek zarar edeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı temizlemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir