AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşı silmek

Kahve falında mezar taşı silmek

Kahve falında mezar taşı silmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, herkesin rahat edeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında mezar taşı silmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mezar taşı silmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşı satın almak ticaretinin hızlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşına dokunmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşını öpmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşı sökmek atılan adımların boşa gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin mezar taşını görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eski mezar taşı görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir