AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış boş mezar görmek

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek dolandırılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kazılmış boş mezar gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında kazılmış boş mezar görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar kazılırken görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış mezar görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazılmış görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek çok zor bir duruma düşeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kazılı mezar görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında kazılan mezar görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir