AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı çiğnemek

Kahve falında mezarı çiğnemek

Kahve falında mezarı çiğnemek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarı çiğnemek gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında mezar çiğnemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı çiğnemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuran çiğnemek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş çiğnemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz çiğnemek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında demir çiğnemek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt çiğnemek zorlukların ve engellerin aşılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir