AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve tohumu ekmek

Kahve falında meyve tohumu ekmek

Kahve falında meyve tohumu ekmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında meyve tohumu ekmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında meyve tohumu görmek beklediklerini duyacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında gül tohumu ekmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze tohumu ekmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara tohum ekmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir