AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık tohumu ekmek

Kahve falında salatalık tohumu ekmek

Kahve falında salatalık tohumu ekmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde veya ortak kaynak kullanımı gerektiren iş birliklerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında salatalık tohumu görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tohum ekmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, beklentilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak tohumu ekmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada tohum ekmek onu yalnız bırakmayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saksıya tohum ekmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir