AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana ekmek vermek

Kahve falında aslana ekmek vermek

Kahve falında aslana ekmek vermek kurulu düzenin bozulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sıkıntılarını çözeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında aslana ekmek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Kahve falında aslana ekmek atmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kalp kırmayacağına yorulur.

Kahve falında aslana ekmek vermek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde aslan görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işarettir.

Kahve falında aslanla dost olmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek ve dişi aslan görmek kazancını iki kat arttıracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında aslan yakalamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında dev aslan görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında aslana ateş etmek geleceğinin de umut vadedeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir