AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze ve meyve toplamak

Kahve falında sebze ve meyve toplamak

Kahve falında sebze ve meyve toplamak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında meyve sebze toplamak geçici olarak rahatsızlanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze görmek ihanete uğrayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sebze meyve hali görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük meyve sebze görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir