AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan meyve sebze almak

Kahve falında pazardan meyve sebze almak

Kahve falında pazardan meyve sebze almak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kara kara düşüneceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan meyve sebze almak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve sebze pazarı görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda sebze almak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze pazar görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda sebze görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sebze pazarı görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir