AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sebze çalmak

Kahve falında meyve sebze çalmak

Kahve falında meyve sebze çalmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında meyve sebze çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Kahve falında meyve sebze çalmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sebze toplamak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve sebze almak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sebze ve meyve görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir