AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyhanede içki içmek

Kahve falında meyhanede içki içmek

Kahve falında meyhanede içki içmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sıkıntılarını aşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulur.

Kahve falında meyhanede içki içmek gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında meyhanede içki içmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında meyhanede oturmak insanların afiyet bulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında meyhanede olmak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında kendini meyhanede görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında meyhane görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette içki içmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinde içki içmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta içki içmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir