AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyhane görmek

Kahve falında meyhane görmek

Kahve falında meyhane görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, keyfin kaçacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyhane gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında meyhanede içki içmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyhanede olmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında meyhane görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyhanede oturmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendini meyhanede görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir