AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyhanede olmak

Kahve falında meyhanede olmak

Kahve falında meyhanede olmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, düzenin kurulacağına işaret eder.

Kahve falında meyhanede olmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Kahve falında meyhanede içki içmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyhanede olmak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini meyhanede görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyhanede oturmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında meyhane görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir