AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyhanede oturmak

Kahve falında meyhanede oturmak

Kahve falında meyhanede oturmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına inanılır.

Kahve falında meyhanede oturmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Kahve falında meyhanede oturmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyhane görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyhanede içki içmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini meyhanede görmek en tepkedeki kimse olacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında meyhanede olmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında evin balkonunda oturmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde oturmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, rütbenin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plajda oturmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir