AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini meyhanede görmek

Kahve falında kendini meyhanede görmek

Kahve falında kendini meyhanede görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ticarette zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında kendini meyhanede gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında meyhanede olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında meyhanede içki içmek hayatının da düzene gireceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında meyhane görmek kötü halinden eser kalmayacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini meyhanede görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında meyhanede oturmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir