AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve eşek görmek

Kahve falında aslan ve eşek görmek

Kahve falında aslan ve eşek görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan ve eşek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında aslan ve eşek görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek ve inek görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulur.

Kahve falında gri eşek görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek bulmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Kahve falında eşek eti pişirmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, umutlarının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğin doğurduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir