AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısı sürüsü gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük eşek arısı görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eşek arısı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek arısı görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısını öldürmek para ve makam sahibi olacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet eder.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında eşek arısı öldürdüğünü görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir