AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer yıkamak

Kahve falında mermer yıkamak

Kahve falında mermer yıkamak çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zorlukların son bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Kahve falında mermer yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer yıkamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mermer tezgah görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer silmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer parçaları görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mermer kırılması görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar mermeri görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir