AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer kırılması görmek

Kahve falında mermer kırılması görmek

Kahve falında mermer kırılması görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sorunlarının son bulacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Kahve falında mermer kırılması gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış mermer görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermerin kırıldığını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer kırılması görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Kahve falında mermer taş görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer taşımak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak mermeri görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir