AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer parçaları görmek

Kahve falında mermer parçaları görmek

Kahve falında mermer parçaları görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, ailesinin de büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer parçaları gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mermer parçaları görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermer parçası görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırılmış mermer görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mermer taş görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mermer görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, evleneceğinize alamet eder.

Kahve falında parlak mermer görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık mermer görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mermerden ev görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir