AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer silmek

Kahve falında mermer silmek

Kahve falında mermer silmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer silmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Kahve falında mermer silmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında mermer merdiven silmek iyi hissedeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işaret eder.

Kahve falında mermer yıkamak artık daha dikkatli davranacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında mermer zemin görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mermer döşemek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı mermer görmek kısmetinin hep açık olacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mermer görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir