AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer tezgah görmek

Kahve falında mermer tezgah görmek

Kahve falında mermer tezgah görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, suçlamalardan aklanılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Kahve falında mermer tezgah gördüyseniz:

  • İşlerinizi uygulamayı kolaylaştıracak veya yeteneklerinizi göstermenize yardım edebilecek yöntemler geliştirmek üzeresiniz.

Kahve falında mermer mutfak tezgahı görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mermer tezgah görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında manav tezgahı görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında mutfak tezgahını temizlemek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında balık tezgahı görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında balıkçı tezgahı görmek tabiri caizse can bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Kahve falında balık tezgahında balık görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda tezgah açmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, mesleğinde atılım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir