AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer taş görmek

Kahve falında mermer taş görmek

Kahve falında mermer taş görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayallerinin söneceğine, çok pişmanlık duyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer taş gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Kahve falında mermer taşı görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer taş görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mermer görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer heykel görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mermer eşik görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında mermer merdiven çıkmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında mermerde yürümek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir