AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer heykel görmek

Kahve falında mermer heykel görmek

Kahve falında mermer heykel görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında mermer heykel gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında mermer heykel görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mermerde yürümek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ancak yılmayacağına yorulur.

Kahve falında mermer yol görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında mermer parçası görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Kahve falında mermer merdivenden inmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Kahve falında mermer mutfak görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer hamam görmek aylık gelirinin artacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında mezar mermeri görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir