AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer mezar görmek

Kahve falında mermer mezar görmek

Kahve falında mermer mezar görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, geçiminin yerinde olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında mermer mezar gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek başarılarının katlanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar mermeri görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında mermer mezar görmek makam ve rızık sağlayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mermerden mezar görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında mermer silmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermer almak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer kırılması görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer madeni görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir