AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer koltuk görmek

Kahve falında mermer koltuk görmek

Kahve falında mermer koltuk görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer koltuk gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mermer koltuk görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında mermer yüzük görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık mermer görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermer duvar görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermer parçası görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek çok iyi mevkilere geleceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mermer zemin görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına inanılır.

Kahve falında parlak mermer görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir