AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mermer görmek

Kahve falında mavi mermer görmek

Kahve falında mavi mermer görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yağmur yağmamasına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi mermer gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında mavi mermer görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında mermerden ev görmek sorunlarının sürekli artacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer taşı görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mermer görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mermer görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer sütun görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer kapı görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer yüzük görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir