AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermerden mezar görmek

Kahve falında mermerden mezar görmek

Kahve falında mermerden mezar görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mermerden mezar gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermerden mezar görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işarettir.

Kahve falında mermer mezar görmek sorunlarını çözeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında mezar mermeri görmek verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer koltuk görmek hayatın kolaylaşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Kahve falında mermer fabrikası görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermer kırılması görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer döşemek işinin ehli olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir