AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında merdivenleri suyla yıkamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine alamet eder.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Kahve falında merdiven yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin merdivenlerini yıkamak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mermer merdiven yıkamak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Kahve falında merdivenleri yıkamak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında beton merdiven yıkamak gelişim içine girileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir